Wonen in een zorgwoning

Heeft u beschutte woonomgeving met passende verzorging nodig, dan is een zorgwoning in Neboplus de juiste plek. U kunt er wonen met de zekerheid van zorg aan huis. 

Ruime woning

De zorgwoningen van Neboplus hebben allemaal een woonkamer, een aparte slaapkamer en een balkon. Er is een open keuken en een ruime badkamer. De woning is voorzien van een egale pvc-vloer en behang. U heeft de keuze om het appartement naar wens in te richten. Met uw meubels kunt u de woning uw eigen sfeer geven. 

Uw zorgbehoefte

Als u in het centrum komt wonen, praten we samen over de zorg en begeleiding die u nodig heeft. We hebben oog voor de kleine dingen die uw leven prettiger kunnen maken. Zodat u zich hier snel op uw gemak voelt. 

Voor wie?

U vindt hier een goed thuis als u een Wlz-indicatie heeft voor zorg met verblijf. Wonen en zorg worden dan vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een Wlz-indicatie zonder verblijf, in de vorm van een volledig pakket thuis of een modulair pakket thuis? Ook dan kunt u verhuizen naar Neboplus. U betaalt dan zelf de huur. De zorgkosten vallen onder de Wlz.
U kunt ook als echtpaar bij Neboplus komen wonen. Heeft uw partner een indicatie, terwijl u nog gezond bent? Dan kunt u in veel gevallen samen bij ons terecht. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze zorgwoningen, neem dan contact op met ouderenadviseur Betty Groot Boerle of Gerda Huzen, tel. (0342) 411 811. 

Lees ook het interview met mevrouw Van Dijk, die in een zorgwoning woont.