Vrijwilligers

Vrijwilligers spelen een meer dan belangrijke rol binnen Neboplus. Het aantal onbetaalde medewerkers is ruim tweehonderd. Ze werken op allerlei manieren mee aan goede zorg binnen ons centrum. Door mee te doen aan groepsactiviteiten, te helpen in het winkeltje, koffie te verzorgen, door eens per week een bewoner te bezoeken en veel meer.

Passende taak

Als vrijwilliger kun je helemaal zelf aangeven hoeveel uur je inzetbaar bent en wat je zou willen doen. Met de coördinator vrijwilligerswerk zoek je een taak die goed in je dagelijkse leven past. Veel vrijwilligers ervaren dat dit werk hun energie oplevert: het is gezellig en bewoners zijn heel dankbaar voor je helpende handen.

Meer weten?

Spreekt het vrijwilligerswerk je aan? Bekijk onze vacatures eens. Wil je een keer meelopen om te kijken of dit iets voor je is? Neem dan contact op met onze coördinator vrijwilligerswerk.

Rapportage tevredenheidsonderzoek vrijwilligers

Neboplus vindt het belangrijk om te weten of vrijwilligers tevreden zijn, daarom wordt er regelmatig een onderzoek uitgevoerd. De rapportage van het meest recente tevredenheidsonderzoek onder vrijwilligers is hier te lezen. 
Uit het onderzoek blijkt dat vrijwilligers in de afgelopen 3 jaar tevredener zijn geworden. Zij hebben aangegeven dat ze voldoende worden ingewerkt, er prettig wordt samengewerkt met andere vrijwilligers en beroepskrachten. De vrijwilligers ervaren een vast aanspreekpunt en vinden dat er goed voor hen gezorgd wordt door Neboplus.
Een uitkomst om trots op te zijn!! 
Ben je nieuwsgierig geworden naar vrijwilligerswerk? Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Tytsia van Geerestein via 0342-411811.