Moeder genoot enorm van de muziektherapie en persoonlijke aandacht, dat straalt ze hier uit. Het samen beleven van de activiteiten bracht haar en anderen veel vreugde.
Familie Van Egdom

Verzorging, verpleging & begeleiding

Als u intensieve zorg nodig heeft, kunt u soms niet langer thuis blijven wonen. In zo’n geval krijgt u vaak een indicatie voor ‘zorg met verblijf’. U kunt dan bij Neboplus terecht voor een ruime woning met de verpleging die bij uw situatie past. 

Zorg op maat

Komt u bij Neboplus wonen, dan maakt u kennis met uw contactverzorgende. Zij is de vaste contactpersoon voor u en uw familie. Samen met deze verzorgende bespreekt u uw zorgwensen, zodat we u de juiste steun kunnen geven. De afspraken over de zorg leggen we vast in het zorgleefplan. 

Deskundige hulp

In onze zorgwoningen en aanleunwoningen kunnen we u alle verzorging bieden die u nodig heeft. We houden uw appartement schoon, wassen uw beddengoed en handdoeken, en verzorgen de maaltijden. U krijgt deskundige verzorging, verpleging en begeleiding, aangepast aan uw situatie. Als u in de loop van uw verblijf meer zorg nodig heeft – om fysieke of psychische redenen – kan Neboplus dat geven. U ontvangt dan gerichte begeleiding van onze medewerkers. Indien nodig kunt u binnen het gebouw verhuizen naar een van de kleinschalige woongroepen. 

Activiteiten

Als bewoner van ons centrum kunt u gemakkelijk meedoen aan allerlei activiteiten in het huis. Er is van alles te doen: van spelmiddagen of een uitstapje tot een culinaire proeverij. In overleg is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een wandeling te maken met een vrijwilliger. Voor sommige activiteiten wordt een eigen bijdrage gevraagd. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over verzorging en verpleging bij Neboplus, neem dan contact op met ouderenadviseur Betty Groot Boerle of Gerda Huzen.