Verschillende vacatures voor vrijwilligers! Zit er ‘n job tussen waar jij je talenten in kwijt kunt?

Vrijwilliger creatief

Iedere woensdagochtend organiseert locatie Nebo een creatieve ochtend. Bewoners komen schilderen, breien, haken en kaarten maken. Voor het handwerken (breien en haken) zoeken wij nog een gezellige creatieve dame/heer. Lijkt je het leuk om creatief bezig te zijn en anderen te helpen? Kom dan eens kijken op de woensdagochtend vanaf 9.30 uur of vrijwilliger zijn iets is! 

Kleinschalig Wonen

Als vrijwilliger op de afdeling kleinschalig wonen ben je er vooral voor de bewoners. Zij hebben dementie en Alzheimer en hebben daardoor meer aandacht en zorg nodig. Je werkt samen met het personeel om de huiskamer zo gezellig en huiselijk mogelijk te maken. Dat kan door een kopje koffie te schenken, een spelletje te doen, muziek te luisteren of samen met de bewoners wat lekkers te maken. Je hebt affiniteit met de doelgroep en laat je niet van de wijs brengen door bewoners die soms wat in de war zijn. Ben jij een rustig, geduldig persoon en zorg je in een huiselijke omgeving graag voor ‘n sfeer van gezelligheid én geborgenheid? Dan is deze vacature vast iets voor jou.

 Fiets- of wandelvrijwilliger 

Je gaat (bijvoorbeeld een keer per week) bij een vaste bewoner op bezoek voor een wandeling of fietstochtje. Veel bewoners hebben hun sociale contacten, krijgen bezoek van familie en vrienden, maar soms is het voor een bewoner prettig om een vaste vrijwilliger te hebben die wekelijks met hem/haar een eindje op de fiets gaat of stukje wandelt. Heb je tijd en interesse om op deze manier iets voor een ander te betekenen? Lijkt je het leuk om samen op pad te gaan en naar verhalen over vroeger te luisteren? Reageer dan gerust.    

Mailen naar: tvgeerestein@neboplus.nl