Vacatures

Als vrijwilliger bij Neboplus kun je op allerlei plekken actief zijn. Op dit moment zoeken we vrijwilligers voor de volgende vacature:

Maatje gezocht

Er zijn op dit moment 3 bewoonsters binnen Neboplus die heel graag een maatje zouden hebben. Een maatje die een dagdeel in de week even tijd voor haar heeft. Tijd, om een praatje te maken bij een kop koffie, voor een spelletje, een wandeling naar de bibliotheek of gewoon eens naar een supermarkt.

Vrijwilliger Klein Schalig Wonen

Als vrijwilliger op een afdeling Kleinschalig Wonen ben je er vooral voor de bewoners. Zij kampen met dementie en Alzheimer en hebben daardoor meer aandacht en zorg nodig. Je werkt samen met het personeel om de huiskamer zo gezellig en huiselijk mogelijk te maken. Dat kan door een kopje koffie te schenken, een spelletje te doen, wat muziek op te zetten of samen met de bewoners de voorbereidingen voor het eten te treffen. Je hebt affiniteit met de doelgroep en laat je niet van de wijs brengen door bewoners die in meer of mindere mate in de war zijn. Je helpt mee met de kleine, huishoudelijke taken in de huiskamer en betrekt de bewoners daar actief bij. Ben jij een rustig, geduldig persoon en vind je het fijn om in een huiselijke omgeving een sfeer van gezelligheid en geborgenheid te scheppen, dan is deze vacature vast iets voor jou.

Restaurant vrijwilliger op oproepbasis

Ben je gastvrij en houdt je ervan even flink de handen uit de mouwen te steken? Tussen de middag wordt er in het restaurant gegeten door bewoners en bezoekers. De vrijwilliger dekt de tafels, haalt bewoners op van hun kamer, serveert uit en helpt bij het afruimen. Je bent aanwezig van 11.30 uur  tot 13.30 uur. Heb je even tijd? Wij zoeken jou.

                   VERSCHIL MOET ER NIET ZIJN, DAT KAN JE MAKEN!!

Meer weten?

Wil je reageren op deze vacature of een keer meelopen om te kijken of dit iets voor je is? Neem dan contact op met onze coördinator vrijwilligerswerk.