Thuiszorg

Met hulp van thuiszorg kunt u langer zelfstandig blijven wonen. Dat is prettig als u zich nog prima redt. Wilt u hiervoor in aanmerking komen, dan kunt u een indicatie aanvragen via de thuiszorgorganisatie van uw keuze. De wijkverpleegkundige komt dan langs om uw situatie in kaart te brengen. Neboplus biedt op dit moment geen thuiszorg in de wijk, maar wel in de aanleunwoningen. 

Helpende hand

Met een indicatie voor thuiszorg kunt u bij Neboplus komen wonen. U huurt dan een aanleunwoning. Hier krijgt u hulp aan huis. Heeft u een helpende hand nodig bij uw medicijnen, of bij het opstaan en naar bed gaan? We kijken samen op welke punten u ondersteuning kunt ontvangen. 

Extra faciliteiten

Tegen een vergoeding kunt u ook gebruikmaken van de andere faciliteiten van Neboplus, zoals het wassen van uw kleding, de activiteiten en de maaltijden in het restaurant. Zo kunt u energie steken in alle dagelijkse dingen die u nog prima afgaan. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over thuiszorg bij Neboplus, neem dan contact op met ouderenadviseur Betty Groot Boerle of Gerda Huzen.