Restaurant de Meent

Lekkere en gezonde voeding is heel belangrijk voor het welzijn. Wist u het eten van aardbeien vrolijk maken en asperges zorgen voor een goede vochtbalans? Het zorgt er dus niet alleen voor dat u met plezier eet, het maakt ook dat u fitter blijft. En als u de maaltijd ook nog samen met anderen eet, is dat nog eens een extra gezellig moment. U ontmoet op deze manier ook andere mensen. Het kan u een verrassend leuk gesprek opleveren of een bijzondere ontmoeting.

Vers bereide maaltijden
Wist u dat Neboplus eigen koks in dienst heeft? Zij bereiden met hun team dagelijks verse maaltijden. Daarbij gebruiken ze vaak groenten van het seizoen en producten uit de eigen streek. Als u ’s ochtends voor een kopje koffie komt eventueel samen met uw bezoek, komen de lekkere geuren u vaak al tegemoet!

Allergieën of een speciaal dieet?
Ook dan kunt u terecht bij Neboplus. De keuken houdt daar vanzelfsprekend rekening mee. U hoeft het alleen maar even aan te geven. 

Versgemaakte soep met liefde bereidOpen voor iedereen

Het restaurant neemt in Neboplus dan ook een centrale plek in. Bewoners van Neboplus, maar ook mensen van buiten, zijn altijd welkom om hier een kop koffie te komen drinken en een middagmaaltijd te komen eten. Mensen van buiten Neboplus weten restaurant de Meent inmiddels ook te vinden. Ouderen wonen steeds langer thuis, maar hebben niet altijd puf of zin om te koken. Dan kunnen ze in de Meent aanschuiven voor een maaltijd en een praatje. Ook kinderen en kleinkinderen zitten hier regelmatig om de tafel. Mensen vinden het gewoon gezellig en de sfeer is goed. En heeft u iets te vieren? Ook dan zijn er mogelijkheden. Vraag ernaar door een  mailtje te sturen naar keuken@neboplus.nl. In verband met Corona zijn we daar op dit moment natuurlijk wat bescheiden in, maar we denken graag met u mee, hoe het wel en veilig kan!

In de toekomst en als het weer mogelijk is, pakken de koks extra uit. Dan is er een avondmaaltijd die in het teken staat van een speciaal thema. U kunt verrassend andere gerechten proeven bijvoorbeeld in het thema van een bepaald land.