Restaurant de Meent

Lekkere en gezonde voeding is heel belangrijk voor het welzijn. Het zorgt er niet alleen voor dat u met plezier eet, het maakt ook dat u fitter blijft. En als u de maaltijd ook nog samen met anderen eet, is dat bovendien een mooie onderbreking van de dag en een moment om mensen te ontmoeten. 

Vers bereide maaltijden

Het restaurant neemt in Neboplus dan ook een centrale plek in. Bewoners van Neboplus, maar ook mensen van buiten, zijn altijd welkom om hier een kop koffie te komen drinken en een middagmaaltijd te komen eten. De medewerkers in het restaurant bereiden dagelijks verse maaltijden, vaak met groenten van het seizoen en producten uit de eigen streek. ‘Mensen kunnen ’s ochtends al genieten van die geur uit de keuken.

Keuze

U heeft altijd de keuze uit twee menu’s. De koks maken meestal een iets zwaarder en een iets lichter menu: voor elk wat wils dus. Bijgerechten zoals aardappels en groenten kunt u aan tafel zelf opscheppen. Daarnaast houdt de keuken ook rekening met speciale diëten en allergieën: u hoeft het alleen maar even aan te geven. 

Thema-avond

Eens per maand pakken de koks extra uit. Dan is er een avondmaaltijd die in het teken staat van een speciaal thema. U kunt er proeven aan verrassend andere gerechten. Wilco: ‘Het afgelopen jaar passeerden bijvoorbeeld verschillende landen de revue, zoals Mexico, Italië en Oostenrijk.’ 

Versgemaakte soep met liefde bereid

Open voor iedereen

Mensen van buiten Neboplus weten restaurant de Meent inmiddels ook te vinden. Ouderen wonen steeds langer thuis, maar hebben niet altijd puf of zin om te koken. Dan kunnen ze in de Meent aanschuiven voor een maaltijd en een praatje. Wilco: ‘Ook kinderen en kleinkinderen zitten hier regelmatig om de tafel. Mensen vinden het gewoon gezellig en de sfeer is goed.’