Wielenwandel 2018

donderdag 27 september 2018

Wat een gezellige drukte was het vanaf 9.30 in de Brink

Er kwamen van lieverlee vrijwilligers van Interservice Barneveld binnen lopen. Onder het genot van een kopje koffie druppelde ook de eerste bewoners  de Brink binnen.

Er werd volop gepraat en gelachen, de sfeer zat er meteen goed in.

Om 9.45 werd iedereen welkom geheten door Trudy. Ze vertelde hoe de dag eruit zou gaan zien en gaf instructies hoe om te gaan met de rolstoelen. Precies op tijd konden we vertrekken met de zon in ons gezicht, zo héérlijk. We liepen met een omweg door het bos om uiteindelijk bij Aeres, een praktijkschool  aan te komen.

Onderweg sloten de bewoners en vrijwilligers van Ruimzicht ook aan en bij Aeres waren inmiddels de mensen van Norschoten al aanwezig.

We werden muzikaal onthaalt door de Barre Bloazers wat super gezellig klonk. We kregen een kopje koffie met een soesje (of twee) en werden welkom geheten door Bart  van Veldhuizen, de organisator van de Wielenwandel.

Bart bedankte Ton Uljee, Ton heeft indertijd dit evenement opgezet. Zeer toepasselijk kreeg Ton hiervoor van Bart een plantje uit eigen zaak :-) wat de nodige hilariteit met zich meebracht.

Hierna was het woord aan de burgemeester, dhr. Asje van Dijk. Hij heeft ons toegesproken en gezegd hoe bijzonder hij het vindt dat er mensen zijn die dit elk jaar weer regelen. Hij bedankte ook alle vrijwilligers en zorgmedewerkers die zich hiervoor inzetten.Ook heeft hij persoonlijk met deelnemers gesproken en veel mensen een hand gegeven wat zeer gewaardeerd werd.

Daarna vertrokken we richting de dieren. We kwamen langs kippen, duiven maar er waren ook alpacas, kamelen en kalfjes.

Al met al genoeg te zien. Na gezellig geluncht te hebben zijn we allemaal weer naar ons eigen zorgcentrum gelopen.

Graag willen we iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze fijne dag. Speciale dank aan onze zorgmedewerkers voor wie het stevig aanpoten is om iedereen op tijd beneden te hebben en te zorgen dat alle medicatie klaar is.

We hopen dat de wielenwandel nog lang georganiseerd wordt.

Ik woon hier nog niet lang maar vind het bijzonder wat er allemaal georganiseerd wordt voor ons. We hoeven echt niet achter de geraniums te zitten hier op Neboplus, geweldig! Groet en bedankt namens onze bewoners. Mw. P. Vink - Pol app. 009

« terug naar overzicht