Verslag van vrijdag 5 oktober: Dag van de ouderen

maandag 29 oktober 2018

Opgemaakt voor de dames van Welzijn

Vrijdag 5 oktober was het 'De dag van  de ouderen' en naar aanleiding hiervan was er
's middags in de Meent een klein feestje.

De middag werd geopend door de heer Roggeveen, voorzitter Stichting Vrienden van Neboplus. 

Hij vertelde wat over de Stichting Vrienden van Neboplus: zij verzorgen de extraatjes die anders niet haalbaar zijn voor ons en hier zijn we als bewoners en medewerkers erg blij mee. Er waren twee “vrienden” aanwezig en zij trakteerden alle bewoners op een heerlijk gebakje. De zaal was al gauw gevuld met bewoners.

Mevrouw Van Zomeren, onze bestuurder, hield ook nog een kort praatje en daarna was het de beurt aan Ton en Sylvia. Zij vormen samen een zangduo met een repertoire van oud-Hollandse liedjes.
Liedjes zoals: “Ik heb eerbied voor jouw grijze haren ,Kleine kokette Katinka ,Twee reebruine ogen” passeerden de revue.

De bewoners zongen gezellig mee en sommige bewogen mee op de muziek. Iedereen kreeg ook nog een drankje aangeboden en er was een bittergarnituur die al swingend op de muziek door Eunice en Tineke werden uitgedeeld. Na ruim een uur werd  de middag afgesloten door Tineke met een dankwoord voor “De Vrienden van Neboplus” en het zangduo. Iedereen ging met een voldaan gevoel na een gezellige middag weer naar hun eigen kamer of appartement.

« terug naar overzicht