Uitje naar de Beeldentuin

woensdag 22 juli 2015

Maandag 29 juni gingen mevrouw Van Hunen, meneer Pater en mevrouw Van der Knokke naar de Beeldentuin in Garderen.

door mevrouw Van der Knokke

We gingen met de bus, die gereden werd door Marjanne. Als vrijwilligers gingen Roos, Lammert en Denice mee.

Om ongeveer 10.00 uur kwamen we daar aan. Het was prachtig weer. We hebben buiten koffie gedronken met een plak cake erbij. Daarna hebben we de tuin bekeken uit grootmoeders tijd. Het waren prachtige zandsculpturen zoals een kruidenierswinkel van vroeger, een schoolklas van vroeger en afbeeldingen van bijvoorbeeld Dik Trom en Ot en Sien. We mochten raden wat we allemaal zagen. We hebben een filmpje gezien over het maken van de zandsculpturen.

Daarna zijn we gaan eten. We kregen een grote kom tomatensoep en broodjes met beleg. Na het eten hebben we zandsculpturen gezien van een stukje Tweede Wereldoorlog zoals bijvoorbeeld tanks en soldaten. Daarna nog een stuk opbouw van Nederland gezien. Bijvoorbeeld iemand op het dak van een huis. Ook hebben we nog de schilderijen bekeken. Die waren erg mooi. We zijn naast het schilderij van Obama gaan zitten. Marjan heeft daar foto’s van gemaakt.

Voordat we naar huis gingen, trakteerde Marjanne op een ijsje omdat haar man jarig was. Om ongeveer 15.00 uur waren we weer terug bij Neboplus. We hebben ontzettend genoten!

« terug naar overzicht