Optreden blaasorkest Staccato

maandag 15 februari 2016

Op dinsdag 26 januari kwam het Lunterse Blaasorkest Staccato bij ons op bezoek. Het orkest heeft ongeveer 20 leden en staat onder leiding van dirigent Joop Donders.

Ze waren nog niet eerder in Neboplus op bezoek geweest, dus we waren reuze benieuwd wat ze ons te bieden hadden. Even na 19.00 uur begon het orkest en dat was verrassend, wat een gezellige muziek. De bewoners kenden het hele repertoire en deinden en klapten gezellig mee. Het was een feest van herkenning en voor ons als medewerkers héérlijk om onze bewoners zo te zien genieten. Er stond o.a. een medley van de Jantjes op het programma. Aan het eind van de avond maakte meneer Ratelband nog even met Trudy een rondedansje. Er werd afgesloten met wat oude liedjes als: ‘Op de grote stille heide’ en ‘Hoe zacht’kens glijdt ons bootje’ wat gezellig meegezongen werd. De tijd vliegt als het gezellig is en dat ging ook hier op. Want het was inmiddels al 20.45 uur toen het laatste nummer ten gehore werd gebracht. Al met al was het na de donkere de decembermaand een mooi lichtpuntje.

De blazers waren zelf ook enthousiast en beloofden ons bij leven en gezondheid rond kerst terug te komen. Staccato: Bedankt!

 

 

 

« terug naar overzicht