Opening Neboplus is een feit!

vrijdag 4 juli 2014

Vrijdagavond 4 juli rond 19.30 uur is het nieuwe Neboplus officieel geopend door mevrouw H. van den Hooff, oud-directeur van Nebo en Henk de Waard, directeur van het huidige Neboplus. Beiden maakten de poort van ballonnen open en zo lieten ze een stroom van balonnen feestelijk de lucht in gaan. De openingshandeling werd omlijst door vrolijke muziek van de Barre Blaozers uit Barneveld. 

Voorafgaand aan het openingsmoment waren er toespraken van de heer F. Veneman, voorzitter van de clientenraad, en mevrouw Van den Hooff. Vervolgens enkele korte woorden namens de bewoners en medewerkers van Neboplus. Bijzonder was het moment waarbij mevrouw Van den Hooff terugblikte op de tijd dat zij directeur was van Nebo, rond 1965. Zij wenste bewoners en medewerkers veel ´warme zorg´ toe.

Rond Neboplus was het vanaf 16.00 uur een gezellige drukte in en rond het gebouw. Bewoners, familieleden, buurtbewoners en andere relaties zijn getrakteerd op een informeel programma met hapjes en drankjes, workshops en verwenmomenten. Voor de cliënten van kleinschalig wonen is een speciaal programma georganiseerd in ´de sfeer van toen´ met onder andere een palingrokerij, zalmrokerij en Oudhollandse kleding. 

                                                                       

« terug naar overzicht