Open maaltijden in Neboplus, een culinaire reis over de wereld

vrijdag 17 februari 2017

In 2016 heeft Neboplus de keuze gemaakt voor het bereiden van verse maaltijden in het vernieuwde restaurant. Een concept van verse maaltijden met seizoensgroenten, bereid door Herman Vlietman en Wilco van Beek van Meesters in Smaak. Na ruim een halfjaar koken in Neboplus zijn Wilco en Herman nog net zo enthousiast als bij de aanvang in juni vorig jaar. Beiden hebben een passie voor koken en genieten van de tevreden gezichten aan de maaltijd.
En de samenwerking met Meesters in Smaak is een succes. Dit blijkt mede uit het Cliënttevredenheidsonderzoek. Hieruit kwam naar voren dat 97 % van de bewoners (zeer) tevreden is.  Enkele spontane reacties van de bewoners: ‘Je ruikt de vertrouwde geuren dat er gekookt wordt’ en ‘Heerlijk, er staat  weer kropsla op het menu’.

Meesters in Smaak en de medewerkers van Neboplus willen u ook laten meegenieten. Vanaf  maart aanstaande zullen de Wijkmaaltijd, voorheen op de vrijdagavond, en de Open Maaltijd op dezelfde dag plaatsvinden. Dit zal zijn op de tweede woensdag van de maand. Vanaf nu kunt u samen met uw familie en vrienden de smaken van de wereld ervaren. Want elke tweede woensdag van de maand bereidt Meesters in Smaak een bijzondere ‘wereld-se’ maaltijd. De wereld kent vele smaken en door aan te sluiten bij de wereldse maaltijden kunt u ook zelf de diverse smaken proeven. Wilco en Herman nemen u in 2017 mee op ‘een culinaire reis over de wereld’. Deze eerste keer is het thema: Proef Italië.
Wat kunt u verwachten? Een heerlijke maaltijd in een Italiaanse ambiance.  Wat staat er deze eerste keer op het menu? Traditionele Italiaanse gerechten met verse producten bereid en natuurlijk een heerlijk Italiaans nagerecht.

Iedereen is van harte welkom ons restaurant de Meent aan de Johan de Wittlaan 12 in Barneveld.
U heeft twee mogelijkheden:  ’s middags tussen 12.00 en 13.30 uur of  ’s avonds vanaf 18.00 uur. De prijs van deze maaltijd (incl. nagerecht) is € 7.00 per persoon. U kunt zich opgeven tot uiterlijk maandag 6 maart 9.00 uur  via telefoonnummer (0342) 411803 of via de e-mail: keuken@neboplus.nl  Heeft u vragen of is het vervoer naar Neboplus een probleem dan kunt u op werkdagen tussen 10.30 en 11.30 uur contact opnemen via het bovenstaande telefoonnummer.

« terug naar overzicht