Open huis 11 juni Barneveldse Gezondheids Opleidingen

donderdag 28 mei 2020

Wil je meer weten over de Barneveldse Gezondheidszorg Opleidingen?
Op 11 juni is er een Open Huis van 19.00 uur tot 21.00 uur. Dit vindt plaats bij Neboplus, Johan de Wittlaan 12 in Barneveld. Dit onder voorbehoud van de maatregelen van het RIVM. In verband met Corona en de verwachte opkomst is aanmelden voor het Open huis verplicht. Dit kan door een mailtje te sturen naar hbrugmans@neboplus.nl. Dan houden we je op de hoogte.

UNIEK: EEN NIEUWE MANIER VAN LEREN VOOR STUDENTEN !

Met ingang van september 2020 kunnen studenten een mbo-opleiding volgen door te werken en leren in de praktijk bij Neboplus in Barneveld. Dit heet de Barneveldse Gezondheidszorg Opleiding (afgekort BGO) en bestaat uit een samenwerkingsverband tussen De Meerwaarde, MBO Amersfoort en Neboplus. Wil je meer weten over een opleiding bij de BGO, kijk dan op https://www.demeerwaarde.nl/MBO 

Ben je nieuwsgierig wat er bij Nebo zoal gebeurt? Neem dan alvast een kijkje op deze website of volg ons op facebook (klik hier) en Instagram (klik hier).

Aanmelden voor de opleidingen kan in principe tot 1 juni 2020. Vanwege Corona wordt hier wel soepeler mee omgegaan en is eventuele latere aanmelding mogelijk. Er is ruimte voor maximaal 16 leerlingen.

« terug naar overzicht