Oldtimerrit Neboplus

vrijdag 12 juni 2015

door Trudy Hogendoorn

Wat een prachtig weer was het zaterdag 31 mei, een ideale dag om de oldtimerrit te rijden. Het was al vroeg een drukte van belang in het Grand Café.
Chauffeurs, vrijwilligers en bewoners, iedereen had er zin in!

Er waren dertig mensen aanwezig die enthousiast waren om mee te rijden in een van die prachtige oude auto's. De route leidde ons via de Hessenwerg, Meulunterseweg, Hoge Valksedijk, Lage Valksedijk, Willinkhuizersteeg, Valkemeensedijk en Wekeromseweg naar theetuin 'De Heihut' van Bram en Riet van Ee.
Hier werden we zeer gastvrij ontvangen en kregen we koffie/ thee met verse appeltaart en slagroom aangeboden.
Het was héérlijk, maar het meest bijzonder was toch wel: Het was gratis!!

Wat prachtig om te ervaren dat er mensen zijn die iets voor een ander over hebben. Het zonnetje scheen zo lekker dat we ook het tweede kopje hebben genuttigd. Mevrouw Weststraete heeft Bram en zijn medewerkers hartelijk bedankt voor de royale ontvangst en hen een aardigheidje overhandigd.
Hierna hebben we onze route voortgezet via de Oude Garderenseweg en Breihutterweg richting Kootwijkerbroek en via de Krollerweg en de Wencopperweg weer naar Neboplus. Hier wachtte ons nog een warm onthaal want we kregen fris/wijn en een bittergarnituur aangeboden. Mevrouw Ekkels heeft de chauffeurs bedankt voor hun tijd en de auto’s omdat ze zo genoten had. En dat was ook zo want iedereen vond het een fijne middag. Ze sprak namens alle deelnemers want iedereen had het uitstekend naar de zin gehad. Dat de vrijwilligers/chauffeurs het ook een mooie middag vonden, blijkt wel uit het feit dat ze meteen een toezegging deden voor een volgende keer. (of zou dat door de lekkere worst gekomen zijn die ze kregen?)Het was een middag waar nog lang over nagepraat zal worden, jammer genoeg weer voorbij maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

Hierbij nogmaals alle vrijwilligers bedankt namens de gastvrouwen voor de inzet, het was fantastisch!

Christa, Marjanne,Tineke en Trudy

« terug naar overzicht