Neboplus zet de deuren open naar de buurt

dinsdag 26 augustus 2014

Neboplus viert feest. In juli 2015 zijn de deuren van ons vernieuwde centrum officieel geopend. Na een jaar hard werken kunnen we voortaan ook onze buren in de wijk ondersteunen met goede zorg.

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan nieuwbouw en renovatie van ons centrum. Met resultaat. Vorig jaar konden we de bewoners van onze nieuwe vleugel voor kleinschalig wonen al welkom heten: een goede woonplek voor mensen met geheugenproblemen. En deze maand legden we de laatste hand aan onze nieuwe ontmoetingsruimte met restaurant: een gezellige ruimte waar bewoners uit ons centrum én uit de wijk welkom zijn. U bent van harte welkom om eens te komen kijken.

Zorgzame buurt

‘Met deze vernieuwingen richten we ons als centrum nadrukkelijker op de buurt’, vertelt directeur Henk de Waard. ‘Met het wijkplatform en bewoners in de buurt hebben we van gedachten gewisseld over de vraag wat mensen nodig hebben om thuis te kunnen blijven wonen. Neboplus wil een steunpunt in de buurt zijn waar bewoners terechtkunnen om elkaar te ontmoeten, advies te vragen of samen een activiteit te doen. We doen dit samen met Welzijn Barneveld en andere organisaties.’

« terug naar overzicht