Neboplus wordt voorgedragen voor Prezo keurmerk

donderdag 7 november 2019

Donderdag 31 oktober bezochten drie auditoren van Perspekt Neboplus voor een eerste Prezo-audit. De auditoren gingen op zoek naar aantoonbare feiten (observaties, registraties e.d.) die inzicht geven in de kwaliteit van onze organisatie. Daarbij spraken zij met bewoners, familie, vrijwilligers, medewerkers, management, bestuur & medezeggenschap.

Aan het einde van de middag kwam de uitslag: Neboplus voldoet aan de gestelde eisen en wordt voorgedragen voor het Prezo Keurmerk!

De auditoren hadden waardering voor de open en eerlijke gesprekken, de fijne werksfeer en onderlinge samenwerking binnen Neboplus. Ze hebben waargenomen dat de medewerkers en vrijwilligers zichtbaar blij zijn met hun werk en trots zijn om bij Neboplus te werken. De bewoners die ze hebben gesproken zijn zeer tevreden en wij stellen hen echt centraal. 

We willen de kwaliteit van onze zorgverlening voor onze bewoners elke dag verbeteren. Het denk- en werkmodel PREZO helpt ons daarbij. We zijn heel trots dat we het keurmerk in één keer hebben behaald. Een prachtige resultaat voor alle medewerkers en vrijwilligers! Naar verwachting zal het keurmerk binnen 3 maanden officieel worden afgegeven. 


« terug naar overzicht