Muzikale avond in Neboplus

woensdag 24 juni 2015

Door Trudy Hogendoorn, gastvrouw

Een gezellige manier om het weekend te beginnen, hebben velen vast gedacht de avond van 19 juni. Het liep al vroeg vol in het restaurant van ons Neboplus. Mevrouw Vroegindeweij en de heer Hartkamp, voor Marjanne tante An en oom Herman kwamen bij ons muziek maken. Ze zijn broer en zus en van jongs af gewoon muziek te maken met elkaar en bij het orgel te zingen. Vandaag speelde mevrouw op de piano en de heer op de saxofoon.

Er werden oud Hollandse liedjes ten gehore gebracht en vanaf de eerste noot zat de sfeer er goed in. Met ruim 60 bewoners en gasten werd er enthousiast meegezongen.

We hebben veel gezongen en ook nog enkele liedjes A-capella, zoals 'Daar bij die molen' en 'Aan de Amsterdamse grachten'. Het eind van de avons was er nog een muzikaal optreden van het “Hartkamp kwartet” bestaande uit moeder Hartkamp,dochter Dicky, zoon Wim en schoondochter Marjanne Hartkamp die een liedje zongen wat bijna niemand kende getiteld: Chocolaatje! Dit is een oud zeemansliedje en het werd zeer enthousiast gezongen, prachtig!

Na afloop was er voor iedereen nog een drankje en hebben we  een paar lekkere hapjes tot ons genomen. Al met al weer een zeer geslaagde avond waar we met veel plezier op terug kijken. De muzikanten wilde nog wel eens terug komen en dat is ook belangrijk want muziek kleurde voor een groot deel deze avond!

« terug naar overzicht