Lezing door de heer Soels

woensdag 27 januari 2016

De heer  A. Soels uit Barneveld, een fervent amateurschilder, heeft op donderdag 7 januari een lezing gegeven in Neboplus.

Op humoristische wijze weet hij het  publiek te boeien met zijn schilderijen. De heer Soels schildert graag gevels en heeft dit met name veel gedaan van oude pandjes in  Barneveld, dit roept veel herinneringen op bij het publiek waardoor er een interactieve lezing ontstaat. De schilderijen gaan deze middag van hand tot hand en mensen reageren enthousiast als zij het pand/de straat op het schilderij herkennen.
De heer Soels laat onder andere een schilderij zien van bewoonster mevrouw D.  Kranenborg-de Roller die dit jaren geleden aan hem gegeven heeft. Mevrouw Kattenbroek  kan haar  ouderlijk huis in Nijkerk op een van de schilderijen bewonderen.

Heeft u de lezing niet kunnen bijwonen? Dan nodigen wij u van harte uit om de expositie te komen bekijken. De schilderijen hangen tot 1 maart 2016 in de ontmoetingsruimte de Brink de centrale hal van Neboplus. Kom gerust even langs en geniet meteen even van een kopje koffie/thee met iets lekkers of eet gezellig een hapje mee in ons buurtrestaurant de Meent of de ontmoetingsruimte de Brink. (zie prijslijst)

 

« terug naar overzicht