Koffie compleet op de zaterdagmiddag

vrijdag 1 juli 2016

In 2015 zijn we gestart met koffie compleet op de zaterdagmiddag en vanaf het begin was het meteen een succes. Het aantal bezoekers groeit langzaam, maar gestaag.
De naam zegt het al, het is meer dan alleen een kopje koffie of thee, er altijd is iets extra's. Dat kan een activiteit zijn, er komen gasten die iets vertellen of we gaan creatief aan de slag......., maar een ding is zeker, het is altijd gezellig.

Ook als gast kunt u langskomen voor een praatje, een activiteit en natuurlijk een kopje koffie of thee. De kosten voor koffie/thee met iets lekkers bedragen € 2,50.
We hopen dat u op de zaterdagmiddag nog wat langer bij ons blijft na afloop van de koffie compleet! Want aansluitend we eten ook met elkaar. Dit kan zijn een patatje met een kroket, een kopje soep met stokbrood of een heerlijk broodje hamburger etc. We vragen voor deze 'kleine' maaltijd een geringe bijdrage.
 Dus nu ook de uitnodiging aan u. Komt u ook een keer gezellig koffiedrinken in onze ontmoetingsruimte de Brink? Van harte uitgenodigd!

Onlangs hebben we met elkaar genoten van een heerlijke ijscoupe. Het was warm die dag dus hebben heerlijk op het terras gezeten en werden de aanwezigen verwend met ijs.

 

« terug naar overzicht