Dorpsgolf bij Neboplus

maandag 12 oktober 2015

Zaterdag 12 september was het dan zover “ Dorpsgolf bij Neboplus “

Dorpsgolf vind één keer per jaar plaats. Elk team dat mee doet betaalt hiervoor inschrijfgeld. De opbrengst van Dorpsgolf Barneveld komt ten goede aan de Toon Hermans salon in Barneveld, dit is een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Er deden die dag 27 teams mee. Een  team bestaat uit 4 personen en dit heet een Flight, om even in golftermen te spreken. 

Op vrijdag had hovenier Marc de Graaf al zijn best gedaan om de Jeu de Boules baan om te bouwen tot “gouden Schofhole”, met een heuse Abraham. Marc wilde ook de golfers iets aanbieden in de vorm van een hapje en een drankje. Hiervoor zijn sponsors gevonden zodat Neboplus geen onkosten hoefde te maken.

Vrijwilligers Anneloes, Nina en Carlos wilden hun vrije zaterdag wel opofferen om het golfcafé  te bemannen. Om 10.00 uur stonden ze al de eerste cocktails te maken en deze  zagen er zeer smakelijk uit.

De eerste groep golfers gingen aan de slag, en na afloop konden ze even uitrusten op ons Golfterras waar de “Nebo on the Rocks” (cocktail) werd geserveerd, met daarbij heerlijke  hapjes. Om de sfeer nog te verhogen klonk een swingend muziekje op de achtergrond. In de middag vonden vele bewoners de weg naar het Golfcafé, waar ze genoten van een  cocktail en hapjes en ondertussen de  teams aanmoedigden. Ook werd er die dag een topprestatie geleverd door een van de golfteams  want er werd een Hole-in-one geslagen, dit betekent dat een golfer in één slag de bal in de hole slaat.

Aan het einde van het golfspektakel  konden we met elkaar nog genieten van het optreden van  twee doedelzakspelers in Schots kostuum.
We kunnen terug zien op een zeer geslaagde golfdag bij Neboplus!
Hierbij willen we de sponsors bedanken die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt.

« terug naar overzicht