Dorpsgolf 2016 Neboplus, winnaar van trofee 'Mooiste hole 2016'

woensdag 14 september 2016

Het was al vroeg een gezellige drukte op zaterdagmorgen 10 september 2016.  De dorpsgolf moest worden voorbereid.

                                       
Marc de Graaf Tuinen had weer een ‘hole’ bij ons besproken en wij van NeboPlus mochten de catering weer verzorgen. Primeur dit jaar was de golfkar die we te leen hadden van de vriend van onze collega Judith.

                                                   

Vorig jaar hadden we een eervolle vermelding waar we erg blij mee waren omdat het voor ons de eerste keer was.

Dit jaar hebben we weer ons uiterste best gedaan er iets van te maken.

Marc  had een ‘huiskamerhole’ gemaakt uit de jaren '60  op de jeu de boule baan en het resultaat zag er leuk en gezellig uit. De bal moest in een staande schemerlamp geslagen worden. En ja..... er waren ook ‘holes in one’ bij.

 
Mevrouw Bloemendaal wordt in stijl op gehaald in de golfkar.

Ook de bewoners mochten een balletje slaan. Zij zaten gezellig tussende golfers en deden lekker mee.

Wij hadden het golfcafé weer ingericht en alle teams werden onthaald met een héérlijk frisse coctail, onze “Nebo on the Rocks”.


   Have a break, have a 'Nebo on the rocks'

Er is diverse keren naar het recept gevraagd maar u begrijpt: Zo’n bedrijfstopper geven we niet prijs. Ook onze bewoners konden volop genieten van al het lekkers. We hadden wraps, gehaktballen en allerlei andere hapjes gemaakt.

De muzikale omlijsting kwam van Cor Wiesnekker. Hij had een accordeon bij zich had waar hij vrolijke muziek mee maakte.

Na het feestelijke gebeuren moest alles weer opgeruimd worden. Rond 20.00 ’s avonds was de boel weer aardig gladjes en konden we voldaan op huis aan.

Als klap op de vuurpijl kregen we rond 22.00 te horen dat NeboPlus de eerste prijs gewonnen had! We hebben een mooie hoge hoed gehad die een jaar mag blijven staan. (staat bij de balie in de hal) Ook hoorde er een lekkere taart van bakker van der Veer bij.

Mooi voor ons als vrijwilligers en gastvrouwen om een drukke dag zo feestelijk ‘beloond’ te zien. Groet van team Welzijn en vrijwilligers: Kinske, Teuni, Denise en Léonieke

 

                                 

« terug naar overzicht