Bruidspaar Diederick en Judith bezoeken Neboplus

vrijdag 6 oktober 2017

Het was alweer ruim twee jaar geleden maar 4 oktober was het eindelijk weer eens zover, een bruidspaar op Neboplus. Onze collega Judith Kleijer trouwde met haar Diederick en kwamen al vroeg om de koffie bij ons. Een drukte voor de zorg om iedereen op tijd en keurig aangekleed beneden te krijgen. Complimenten, er was extra personeel ingezet en dat was ook hard nodig, maar…om 9.30 uur stonden en zaten we er helemaal klaar voor.

Even over half tien kwam er een prachtige oldtimer voor rijden en ja hoor, daar stapten ze uit. Wat zagen ze er prachtig uit allebei. Het stralende bruidspaar werd bij binnenkomst door bewoners en collega's verwelkomd met een lied.

De dag ervoor was “de Brink’ al mooi versierd. Er was een mooie boog, er waren bloemen, ballonnen en slingers en het paar mocht plaatsnemen onder de boog.
Ze werden door verschillende bewoners toegesproken. Er was één bewoner met héél veel ervaring, meneer was al 73 jaar getrouwd en gaf als tip mee dat de liefde in het huwelijk het belangrijkste was.


Na een heerlijk kopje koffie met wat lekkers en wat cadeautjes was het voor het bruidspaar de hoogste tijd om te vertrekken, er moest tenslotte ook nog getrouwd worden. 

Er werd nog lang over nagepraat en wat vonden we het allemaal leuk. Judith en Diederick, namens alle bewoners en collega’s bedankt dat we een poosje mee mochten genieten van deze mooie dag.

« terug naar overzicht