Activiteiten

Een goede invulling van de dag is een van de dingen die het leven plezierig maken. Vanuit Neboplus organiseren we allerlei activiteiten, in groepsverband en individueel. U bent hier van harte welkom als bewoner van Neboplus én als wijkbewoner, tegen betaling van consumpties en/of een eigen bijdrage. 

Van open maaltijd tot filmavond

Bij Neboplus kunt u iedere middag aanschuiven in ons restaurant – voor een vers bereide maaltijd en een gezellig praatje. Maar u bent ook welkom voor allerlei activiteiten, zoals filmavonden, creatieve middagen, identiteitsgebonden activiteiten zoals de weeksluiting, spelactiviteiten, open maaltijden en bewegen voor senioren. In het overzicht hiernaast ziet u welke terugkerende activiteiten er zijn. En in de activiteitenagenda vindt u het actuele programma van deze en komende week. Daarnaast leest u in het maandoverzicht het programma van alle activiteiten van deze maand.

Gastvrouwen

Woont u in Neboplus, dan kunnen onze gastvrouwen met u meedenken over de daginvulling. Ze komen zo nodig even langs om te polsen of u behoefte heeft aan bepaalde activiteiten. Zo kunnen ze u helpen met uw dagbesteding. 

Vrijwilligers

Vrijwilligers spelen een heel belangrijke rol bij de activiteiten binnen Neboplus. Door mee te helpen bij het rondbrengen van drinken, door activiteiten te begeleiden, maar ook door er heel persoonlijk voor u te zijn. Als u weinig contact heeft met andere mensen, kan een vrijwilliger u regelmatig komen bezoeken, voor een gesprek of een wandeling. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze activiteiten? Kom gerust eens kijken of neem contact op met ouderenadviseur Betty Groot Boerle of Gerda Huzen. 

Mevrouw Stitselaar en mevrouw Jansen vertellen in een interview hoe ze de creatieve ochtend beleven.
In een gesprek met Roos van Es leest u wat onze gastvrouwen zoal doen.