Repair Café, inloop Digitale hulp en Kaasschieter

maandag 20 maart 2017 om 13:30 uur

Repair Café
Het Repair Café is een gratis toegankelijke bijeenkomst die draait om (samen) repareren. In het Repair Café is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook reparatiedeskundigen zijn aanwezig, zoals elektriciëns, naaisters, timmerlieden en fietsenmakers om u te helpen.

U kunt uw kapotte spullen meebrengen naar het Repair Café. In het Repair Café gaat u samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Heeft u niets te repareren dan is er gelegenheid om een kop koffie of thee te gebruiken. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. U kunt ook altijd inspiratie opdoen aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen.

Inloop digitale hulp in Neboplus:
Heeft u vragen over het gebruik van uw laptop, E-reader, tablet of smartphone? Kom gerust langs onze vrijwilligers zitten klaar om u met raad en daad ter zijde te staan. De inloop is bedoeld voor iedereen die praktische hulp en/of ondersteuning nodig heeft bij het gebruik van laptop, tablet en smartphone. Hierbij kunt u denken aan: het installeren van apps, een account aanmaken, vragen over uw e-mail(account) en het aanpassen van  instellingen. Natuurlijk worden uw vragen beantwoord onder het genot van een kopje koffie/thee. Wij vragen een kleine bijdrage van € 1,00 voor deze service.

Kaasschieter Barneveld
Heeft u problemen met uw gehoorapparaat, zoals bijvoorbeeld het vervangen van een batterij? Er is deze middag een medewerker van Kaasschieter Barneveld aanwezig. Dus heeft u problemen met uw gehoorapparaat, lenzen of bril. Kom even langs, zij staan voor u klaar en helpen u met een oplossing. 

« terug naar overzicht