Open maaltijden Culinaire reis: Ontdek Mexico

woensdag 12 april 2017 om 18:00 uur

In maart was het de eerste keer dat we op culinaire reis konden gaan binnen Neboplus. We begonnen onze culinaire reis in Italië. We mochten veel gasten begroeten die avond en de reacties waren zeer positief.

Mocht u deze keer niet in de gelegenheid zijn geweest om te komen dan hopen we u deze keer te mogen begroeten. We gaan we verder op reis, we steken de oceaan over en we gaan naar Mexico, met als thema: Ontdek Mexico! Bent u al bekend met de Mexicaanse keuken? Deze staat bekend om gerechten vol kleur, een lust voor het oog. Veelgebruikte ingrediënten zijn avocado's, tomaten, mais en chocolade. Het belooft weer een echte culinaire ontdekkingsreis te worden.

Dus, noteer deze datum vast in uw agenda en kom gezellig met familie en vrienden eten in ons restaurant de Meent.

Van harte welkom ons restaurant de Meent aan de Johan de Wittlaan 12 in Barneveld.
U heeft de keuze uit twee mogelijkheden:  ’s middags tussen 12.00 en 13.30 uur of  ’s avonds vanaf 18.00 uur. De prijs van deze maaltijd (incl. nagerecht) is € 7.00 per persoon. U kunt zich opgeven tot uiterlijk maandag 10 april 9.00 uur  via telefoonnummer (0342) 411803 of via de e-mail: keuken@neboplus.nl  Heeft u vragen of is het vervoer naar Neboplus een probleem dan kunt u op werkdagen tussen 10.30 en 11.30 uur contact opnemen via het bovenstaande telefoonnummer.

« terug naar overzicht