Koffie compleet

zaterdag 17 december 2016 om 14:45 uur

In 2015 zijn we gestart met koffie compleet op de zaterdagmiddag en vanaf het begin was het meteen een succes. Het aantal bezoekers groeit langzaam, maar gestaag. Dus nu ook de uitnodiging aan u. Komt u ook een keer gezellig koffiedrinken in onze ontmoetingsruimte de Brink.
Dat is zeker de moeite waard. Want de naam zegt het al, het is meer dan alleen een kopje koffie of thee, er altijd is iets extra's. Dat kan een activiteit zijn, er komen gasten die iets vertellen of we gaan creatief aan de slag....... gezellig is het zeker.  Van harte uitgenodigd!
Ook als gast kunt u langskomen voor een praatje, een activiteit en natuurlijk een kopje koffie of thee. De kosten voor koffie/thee met iets lekkers bedragen € 2,50.

We hopen dat u nog wat langer bij ons blijft na afloop van de koffie compleet! Want we eten ook met elkaar. Dit kan zijn een patatje met een kroket, een kopje soep met stokbrood of een heerlijk broodje hamburger etc. En heeft u een leuk idee voor een gezamenlijke afsluiting van de middag dan horen wij dit graag. We vragen voor deze 'kleine' maaltijd een geringe bijdrage.

                                             

« terug naar overzicht