Feest Vliegersveld en De Vaarst

vrijdag 1 juli 2016 om 17:00 uur

Elkaar ontmoeten en samen vieren dat we buurt zijn. Dat heeft de organisatie van het Vliegervaartfestijn voor ogen. Samen met verschillende wijkbewoners uit de wijken Vliegersveld en De Vaarst heten ZorgSamenBuurt en Welzijn Barneveld u van harte welkom op dit gezellige wijkfeest. 

’s Middags organiseren verschillende bewoners uit de wijk een speurtocht voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Zij kunnen zich om 16.00 uur melden bij De Hoeksteen, Wethouder Zandbergenlaan 31, vanaf dit startpunt doen de kinderen in groepjes mee.  

Van 17.00-20.00 uur is het feest rondom NeboPlus. Er is een braderie met een kleedjesmarkt en kraampjes. Het aanbod is divers: sieraden, accessoires, verzorgingsproducten, eigengemaakte kleding, creatief, boeken, tweedehands spullen, kaarten en nog veel meer. Er zijn ook kraampjes met versnaperingen: verwen uzelf met warme poffertjes, heerlijke patat of een broodje gehaktburger. En een gezellig kopje koffie of thee zal ook niet ontbreken. Voor de kinderen is er een springkussen en de sport- en spelbus is ook aanwezig. 

Tijdens de braderie zullen verschillende partijen die actief zijn in de wijk wat vertellen over hun initiatief of organisatie. Heeft u een vraag of een idee voor uw buurt? Laat het hen weten! 

Aanmelden kan nog bij :
Willeke Heijkoop:  w.heijkoop@welzijnbarneveld.nl
Janneke Verhoeff: 06-37434338   of   buurtregisseur@neboplus.nl

« terug naar overzicht